En karakter bliver til (Kan du huske Natacha)

Opbygning af en karakter

For lidt siden skrev jeg lidt om navnekvaler og de tanker der gør sig gældende der. De samme kvaler gør sig også gældende om de forskellige karakterers udseende. For skal alle være perfekte eller må de godt ligne den virkelige verden. Personligt foretrækker jeg at så meget som muligt afspejler den verden vi. ”Skygger” er trods alt en nutidsroman.

En ting har jeg dog lært ved min egen søgen på inspiration, er at Især de bærende karakterer får lige et par ekstra lag på og deres personligheder bliver forstørret. Men jeg tænker også at når jeg kigger ud i verden, så overgår virkeligheden til tider fantasien. Så her har jeg valgt i nogen grad at gøre lige som skaberen af tegneserien Natacha.

Husker du Natacha

Hvor mange kan huske den smarte stewardesse Natacha, skabt af og skrevet af Francois Walthéry tilbage i 1967, men først publiceret i 1970. Jeg er sikker på at mange mænd kan huske serie pga. dens dygtige og meget kloge Natacha, som udover at udføre sit arbejde til UG+ også løser en masse missioner til ligeledes UG+

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er 20190813_202252-2.jpg

Jeg tror ikke hvor mange der er klar over, hvordan Natacha blev til. Francois Walthéry skulle sammensætte denne Karakter og prøvede sig frem i meeeeget lang tid.

Som så mange andre situationer og opgaver i livet ender det med et miks eller kompromis. For det heldige med at skabe sit eget univers, er at man selv bestemmer og kan klipper og klister som det passer passer en.

For Francois Walthéry blev løsningen at sammensætte 3 af hans veninder forskellige kropsdele…

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er 20190813_202235....jpg

… Og vupti und voila… Natacha så dagens lys. Not bad.

Dette billede har ingen alternativ tekst; filens navn er 20190813_202312-........jpg

Den samme mulighed og metode benytter jeg mig naturligvis også af. Selv om det alligevel giver lidt flere grå hår. Så har jeg stor glæde og underholdning ved at skabe de forskellige karakterer.

Nogle er nemmere end andre, men underholdende er det. Glæder mig til at en dag at præsentere jer for dem.

Erik Freyberg

About the author